De opdracht

Ontwikkel een responsive online platform voor het Afvalfonds Verpakkingen waar content, de user experience en usability dusdanig geoptimaliseerd zijn, dat de 2 belangrijkste doelgroepen op een optimale manier bediend worden via de website.

Projectdetails

Looptijd:
8 maanden
Categorie:
Redesign
Branche:
Dienstverlening
CMS:
Craft CMS
URL:

Het redesign

In Nederland wordt verpakkingsafval succesvol ingezameld en gerecycled. Ieder najaar publiceert het Afvalfonds Verpakkingen een nieuw publieksrapport met de recyclingcijfers van het jaar ervoor. 

Om de gestelde recyclingdoelen te behalen, stimuleren het Afvalfonds Verpakkingen en Stichting Nedvang de recycling van verpakkingsafval: nieuwe, interessante recyclingtechnieken krijgen veel aandacht en er wordt gezocht naar nieuwe afzetmarkten voor gerecycled materiaal. Daarbij brengen het Afvalfonds Verpakkingen en Nedvang geïnteresseerde partijen met elkaar in contact.   

Verpakkingencatalogus

In de verpakkingencatalogus van het Afvalfonds Verpakkingen kunnen bezoekers zoeken of voor een bepaalde verpakking een afvalbeheersbijdrage verplicht is.

Aanmelden

Een geavanceerd aanmeldformulier voor elke organisatie, onderneming of fiscale eenheid omzetbelasting die in een kalenderjaar meer dan 50.000 kilo verpakkingen op de markt brengt en/of ontdoet bij import.

Interesse in samenwerking?

Ben je benieuwd wat Bubblefish voor jouw organisatie zou kunnen betekenen? Neem dan via onderstaand formulier contact met ons op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook eens