phones_my-fruit
myfruit_top2

De opdracht

Creëer een app waarmee de informatie uit een Controlled Atmosphere ontsloten kan worden. Zorg er voor dat de fruitteler op ieder moment van de dag actuele informatie uit de koelcel kan bekijken en verstuur een alarm als er foutieve waardes uit de terminal komen.

www.myfruitthebestfruit.com
Bekijk My Fruit

moodboard_my-fruit
moodboard_my-fruit

INFOGRAPHIC

De werking van de app inzichtelijk gemaakt


De MyFruit app toont realtime informatie vanuit de koelcellen van de gebruiker. Daarnaast stuurt de app direct een push notificatie wanneer er een alarm is. Om deze communicatie tot stand te brengen heeft Bubblefish een extra laag gerealiseerd die de informatie vanuit de cellen doorstuurt naar de juiste gebruiker(s). In deze laag is het voor Van Amerongen ook mogelijk om zelf nieuwe klanten aan te maken.

Om het complexe proces te verduidelijken voor de klant, heeft Bubblefish een infographic gemaakt van de communicatie tussen de verschillende lagen. De infographic maakt duidelijk hoe een alarm wordt verstuurd en welke functie iedere laag binnen het proces heeft.

Altijd op de hoogte

Direct een alarm ontvangen wanneer er actie vereist is

 

De belangrijkste functie van MyFruit is het alarmeren van de klant wanneer er actie vereist is. De slimme meetinstrumenten in de cel houden constant verschillende waarden zoals zuurstof en temperatuur in de gaten. Wanneer deze waarden onder (of boven) een bepaald punt komen verstuurt de koelcel een waarschuwing. Deze wordt direct omgezet naar een push notificatie waardoor de gebruiker direct weet dat er iets mis is.

proces_my-fruit
landingspage_my-fruit

LANDINGSPAGE

Responsive one pager


Om de functionaliteiten van de app uit te lichten hebben we een responsive one pager ontwikkeld waarop de app getoond wordt. Ook is het mogelijk om vanaf deze pagina de app direct te downloaden.

landingspage_my-fruit

Spread the word

Een nieuwe website is stap 1 in het proces van online succes. Om dit succes te garanderen zijn Publiciteit, SEO en online marketing onmisbare stappen.

fruit-logistica
fruit-logistica
explanimation
explanimation
explanimation

Resultaten

Interesse in samenwerking?

Ben je communicatie- of marketing manager en ben je benieuwd wat Bubblefish voor jouw organisatie of ministerie zou kunnen betekenen? Neem dan via onderstaande knop contact met ons op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

VOLGENDE CASE

Focus Beroeps Academie

cta white