tablet
Van den Hoven Safes logo
vdhsafes_mac

De opdracht

Van den Hoven brandkasten uit Barendrecht houdt zich al sinds 1957 bezig met zowel de ontwikkeling, het onderhoud als de verkoop van kluizen. Zij vroegen Bubblefish een gebruiksvriendelijke nieuwe webshop te realiseren waar zakelijke klanten maar ook particulieren nieuwe en gebruikte kluizen online kunnen bestellen.

www.vdhsafes.nl

Een nieuw ontwerp

De user experience en de productinformatie op de oude website van Van den Hoven waren niet optimaal. Producten werden in een lange opsomming getoond waardoor de verschillen niet duidelijk waren en het online bestelproces was verre van optimaal.

De nieuwe webshop is ontwikkeld in samenwerking met Notive en is gebaseerd op het online platform Magento. De webshop is overzichtelijker, gebruiksvriendelijker en straalt het vakmanschap en ambacht van Van den Hoven uit. Alle informatie is gemakkelijk te vinden door heldere productoverzichten en labels. Het productoverzicht is ruimer opgezet en toont direct de belangrijkste details van iedere kluis. Daarnaast hebben wij het mogelijk gemaakt om kluizen te filteren op belangrijke criteria.

Informatie

Uitdaging

Alle belangrijke informatie direct beschikbaar


Het was een flinke uitdaging voor onze UX designers om alle informatie over een kluis inzichtelijk en gebruiksvriendelijk te maken. We hebben daarom diverse clickable wireframes ontworpen om een en ander goed te testen met onze stakeholders voorafgaand aan het ontwerp traject.

De keuze voor een kluis hangt namelijk sterk af van verschillende criteria. Om deze keuze zo gemakkelijk mogelijk te maken hebben we er voor gekozen om alle belangrijke informatie direct op het overzicht van kluizen toegankelijk te maken. Door een eenvoudige overlay wanneer een bezoeker met zijn muis over een kluis gaat wordt de belangrijkste informatie getoond. Via het CMS is het mogelijk om diverse instellingen aan een product toe te kennen.

Informatie

Kluisconfigurator

Stel je eigen kluis samen in een paar klikken


Bij het kopen van een kluis zijn er vele mogelijkheden. Iedere kluis heeft verschillende modellen qua grootte en gewicht. Daarnaast zijn er nog vele extra opties en accessoires verkrijgbaar. De nieuwe webshop voor van Van den Hoven stelt de bezoeker in staat om snel en makkelijk de kluis naar wens te kiezen met onze kluisconfigurator. Hiermee verhogen we de gebruikerservaring en uiteindelijk ook de gehele orderwaarde en conversie.

Stappen Van den Hoven Safes

Resultaten

184

unieke bezoekers binnen 24 uur

tijd
03:19

gemiddelde tijd op de website

mobile
645

mobiele bezoekers

Snelheid
249.297

gemiddelde pagina weergaven


184

UNIEKE BEZOEKERS BINNEN 24 UUR

tijd

03:19

GEMIDDELDE TIJD OP DE WEBSITE

mobile

645

MOBIELE BEZOEKERS

Snelheid

249.297

GEMIDDELDE PAGINA WEERGAVEN


Interesse in samenwerking?

Ben je communicatie- of marketing manager en ben je benieuwd wat Bubblefish voor jouw organisatie of ministerie zou kunnen betekenen? Neem dan via onderstaande knop contact met ons op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

VOLGENDE CASE

HELDEN ONLINE

cta_white