Online marketing

Wij willen graag jouw doelgroep verbinden met jouw merk. De online vindbaarheid van je merk vergroten. Met als doelstelling het vergroten van het online succes en meer rendement behalen. Ons motto is namelijk: ‘samenwerken aan online succes’. Dat doen we uiteraard op basis van een online marketingstrategie met meetbare KPI’s.

Bij Bubblefish hebben wij jarenlange ervaring met uiteenlopende media middelen die jouw online zichtbaarheid gaan verbeteren. Door onder andere gebruik te maken van zoekmachine optimalisatie, social media advertising en inbound marketing zorgen wij dat we een maximale exposure behalen.

ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE

Je bedrijf is slecht vindbaar in Google. Een relevante en vindbare website vergroot het aantal bezoekers en het gewenste eindresultaat. Zoals bijvoorbeeld meer leads en verkoop. Door rekening te houden met hoe zoekmachines werken, komt je website beter naar voren in de zoekresultaten. Dit leidt tot meer bezoekers vanuit organisch verkeer. Zoekmachine optimalisatie levert veel op, maar het vergt ook onderzoek en specialistische werkzaamheden. Wij of een van onze SEO partners helpen bij het verbeteren van je online vindbaarheid. Zo zorgen we structureel voor meer gratis bezoekers. Start met zoekmachine optimalisatie en verbeter je online vindbaarheid

SOCIAL MEDIA ADVERTISING

Je wilt meer doen met social media? Goed plan, het is een uitstekende manier om jouw doelgroep te bereiken. Wij maken jouw social media activiteiten effectief en winstgevend.

We beginnen dus met het formuleren van de juiste strategie. Wie is je doelgroep? Waar bevinden je klanten zich en hoe gebruiken zij social media? Wat wil je aan hen overbrengen en hoe spreek je ze aan? Dit alles vertalen we naar een praktisch social media plan, met concrete doelstellingen. We zorgen ervoor dat je succes en opbrengsten meetbaar zijn, zodat jij weet waar je je budget aan uitgeeft.

Social media

E-MAIL MARKETING

E-mail marketing blijft populair, omdat het effectief is. Wij kunnen alles uit handen nemen op het gebied van e-mail of inbound marketing. Wij werken graag met MailChimp en Active Campaign. We verbeteren de campagnes voortdurend, zodat er een steeds beter rendement komt. Wil je dat we van leads klanten maken? Ook dat kan door bijvoorbeeld met de inzet van een marketing automation campagne.

mailchimp

Jouw eigen online marketing afdeling op afstand?

Heb je zelf geen Afdeling Online, maar wil je wel graag meer halen uit je website of webshop? Dan is onze dienst ‘Jouw Afdeling Online’ heel interessant voor je. Wij nemen dan namelijk – tegen een scherp uurtarief – maandelijks een belangrijk deel van jou online marketing activiteiten uit handen. We werken met een vast maandelijks bedrag en een vast aantal uren. Dat maakt dat wij wekelijks nieuwe campagnes opzetten of optimaliseren, maar ook regelmatig nieuwe kansen spotten. En uiteraard houden wij jou regelmatig op de hoogte van de resultaten.

De voordelen

check

Volledig ontzorgd

check

Continue gewerkt aan jouw online zichtbaarheid

check

Verhogen je online merkwaarde

check

Maandelijks inzicht in de performance

Is je interesse gewekt?

Wil je meer informatie over hoe wij voor jouw organisatie traffic, leads en omzet kunnen genereren? Neem dan contact met ons op voor een goed gesprek.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

LEES MEER OVER

SUPPORT & WEBSITE BEHEER

cta white