Support & website beheer

Na lancering van je website houdt de service niet op bij Bubblefish. Ook dan blijft Bubblefish het aanspreekpunt voor je website en CMS op het gebied van support, website beheer, webhosting en onderhoud. Online groei gaat namelijk continu door en daarom staan we 24/7 voor je klaar.

WIJ BEHEREN JOUW WEBSITE EN CMS

Volledig ontzorgd website beheer

Wij bieden onze klanten een aantal mogelijkheden voor support, website beheer en onderhoud van je website en van jouw WordPress CMS, ExpressionEngine CMS of Craft CMS. Wij bieden de keuze uit diverse Support Kits, strippenkaarten en maatwerkoplossingen binnen kantoortijden. Indien nodig bieden wij een Service Level Agreement (SLA) aan voor buiten kantoortijden en in het weekend.

In alle oplossingen hanteren wij een gereduceerd uurtarief. Je koopt dus vooraf support en onderhoud in en wij zorgen maandelijks dat je website en CMS veilig en up to date blijven. Via maandelijkse rapportages houden we je op de hoogte van onze werkzaamheden.

STANDARD

SUPPORT KIT


Google Analytics rapportage

Reactie tijd 4 werkdagen

Monthly update CMS en website

SSL certificaat

Shared webhosting

EXTENDED

SUPPORT KIT


Google Analytics rapportage

Reactie tijd 1 werkdag

Weekly update CMS en website

SSL certificaat

Shared webhosting

Just Analyse dashboard

24/7 noodnummer

Dashboard

WEBHOSTING
Shared webhosting is in onze Support Kits inbegrepen. Wij zorgen er altijd voor dat je webhosting aansluit bij je wensen. Vervolgens houden we de webserver statistieken in de gaten en verzorgen wij de updates van het CMS, de backups van je website en het periodieke onderhoud aan onze webservers. Bovendien kunnen wij sneller handelen wanneer er zich problemen voordoen, als wij de webhosting in eigen beheer hebben. Wij kunnen overigens ook een dedicated webhosting oplossing voor je samenstellen.

Houd je toch liever zelf de webhosting in eigen beheer? Dan is dat ook mogelijk natuurlijk. We maken dan een Support Kit op maat voor je.

Domeinregistratie en SSL certificaten

Dit kunnen we allemaal regelen

Wij kunnen elk gewenst domein voor je vastleggen. Heb je al een domeinnaam geregistreerd dan zorgen wij voor de forwarding naar onze webservers of wij verhuizen het domein naar onze webservers.
En last but not least bieden wij binnen onze Support Kits ook een SSL certificaat aan. Meer informatie over SSL en HTTPS en waarom je dit nodig hebt vind je in ons blogartikel.
Certificaat

Interesse?

Wil je meer informatie over website beheer van jouw website, ook al is je website niet door ons ontwikkeld, neem dan gerust contact op. Dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

LEES MEER OVER

ANALYSE & OPTIMALISATIE

cta white