nieuws_behind-the-scenes

15 dec “Behind the scenes”

Voor de photo- en videoshoot voor onze nieuwe Bubblefish website zochten we een unieke en inspirerende locatie. Bubblefish, internetbureau in Barendrecht, was op zoek naar een oud, industrieel, rauw, historisch gebouw met een mooi uitzicht met water in de buurt. Dat hebben we in Barendrecht helaas niet kunnen vinden. Maar uiteraard wel een paar kilometer verderop, namelijk in Rotterdam, met z’n fotogenieke locaties.

fenix_1

Fenixloods Katendrecht Rotterdam
Al snel kwam fotograaf Tjapko de Heus op de proppen met een aantal locaties waarvan de Fenixloods ons direct aansprak. Wat een enorme ruimte en wat een uitzicht! Vroeger was de Fenixloods in gebruik bij emigrerende Nederlanders die hier hun koffers op sloegen en met de boot naar Amerika vertrokken.
Een brutaal mens heeft de halve wereld en een belletje naar Rotterdammer Christiaan Cooiman, projectleider bij Heijmans was voldoende. We mochten 1 dag onze gang gaan maar dan wel snel, want de bouw zou binnenkort starten. De Fenixloods wordt namelijk de komende 2 jaar door Heijmans getransformeerd tot een complex met 212 huur- en koop loftappartementen.

fenix_2

Behind the scenes
Uiteraard hebben we een filmpje gemaakt (met dank aan onze stagiaire Rik Ghijsels) tijdens deze enerverende dag. Bekijk the Behind the scenes hier:

Mijn dank gaat uit naar ons team, Tjapko de Heus en Christiaan Cooiman voor het belangeloos ter beschikking stellen van deze prachtige Rotterdamse locatie.