Stagiaires

19 sep Even voorstellen: Onze nieuwe stagiaires!

(van links naar rechts; Iris, Jeffrey, Robin)

Vrijwel het gehele jaar hebben wij bij Bubblefish stageplekken beschikbaar. Inmiddels zijn er 3 nieuwe stagiaires begonnen. Wij willen ze hierbij introduceren.

Even voorstellen

Jeffrey Stevens, 4e jaar Media Interactive en Design (EN) aan het Grafisch Lyceum Rotterdam
Jeffrey is bij ons al bekend: Hij heeft namelijk zijn vorige stage ook bij Bubblefish doorlopen. Na de zomervakantie is hij weer terug bij ons voor zijn tweede en tevens laatste stageperiode. Jeffrey zal zich bezig houden op het technische vlak, heeft veel kennis en ervaring van o.a. Craft en zal het vaste team ondersteunen bij uiteenlopende projecten. Jeffrey heeft als leerdoel tijdens zijn stage dat hij zijn kennis rondom communicatie en contact met klanten graag wilt verbeteren, en zal naast webdevelopment ook meer kennis en ervaring gaan opdoen met betrekking tot project- en accountmanagement.

Robin Koch, 3e jaar Mediatechnologie aan het Grafisch Lyceum Rotterdam
Robin is onze eerste GLR stagiair die de versnelde opleiding volgt. Van 4 jaar naar 3 jaar, met een langere stage periode dan zijn voorgangers. Hij komt bij ons een geheel jaar stage lopen. Met zijn uitstekende technische kennis weten wij zeker dat Robin bij Bubblefish veel kan leren en dat wij ook veel van hem zullen leren. Hij is erg geïnteresseerd in het gehele proces van websites, oftewel een website bouwen van stap A tot Z. Daarnaast heeft hij veel ervaring met PHP, JavaScript en webservers.

Iris Smit, 3e jaar Communicatie Multimedia Design aan de Hogeschool Rotterdam
Ook Iris, de ‘beste stagiaire ooit‘, is haar stage gestart bij Bubblefish. Door haar CMD opleiding, maar ook als freelancer, heeft zij veel ervaring rondom ontwerpen en concepten bedenken. Zij zal het team dus versterken met haar design skills. We kijken er naar uit om te zien wat voor creaties zij ons mee zal inspireren!

Wij gaan onze stagiaires veel kennis bijbrengen en wensen ze heel veel plezier bij Bubblefish gedurende hun stageperiode.

Wil jij ook stage komen lopen bij Bubblefish? Lees hier meer!
Tags: