Missie

“We zijn een hecht team van gedreven online experts en streven samen met onze klanten naar meetbaar online succes.”

Ons hechte team wil online succes bewerkstelligen. We onderzoeken, analyseren en testen data. De ultieme gebruikerservaring is het doel van onze werkzaamheden. Een betere gebruikerservaring leidt immers tot meer engagement, meer interactie en meer conversie.

Kernwaarden

Kernwaarden vormen het hart van onze organisatie. Het bepaalt of onze medewerkers kunnen werken op een manier die bij hen past en passie, betrokkenheid en energie verschaft. En die energie vloeit weer terug naar onze klanten. Onze belangrijkste 3 kernwaarden zijn:

persoonlijk-contact

PERSOONLIJK CONTACT

Bij Bubblefish draait het om mensen. Mensen maken het verschil en boeken resultaten. Daarom is persoonlijk contact de essentie van ons werk.
oprecht-betrokken

OPRECHT BETROKKEN

Het resultaat is een plan van aanpak, dat helemaal aansluit op de specifieke situatie van jouw klant en jouw doelgroep.
resultaat-gericht

RESULTAATGERICHT

Bij iedere handeling die we uitvoeren, zijn we gericht op het behalen van meetbare resultaten.

Ons team

Het team van Bubblefish bestaat uit online specialisten. Ieder van ons werkt op zijn of haar eigen wijze aan het behalen van online succes. Wij hebben allemaal een passie voor techniek, we zijn creatief én resultaatgericht. We houden in het kantoor van een relaxte werksfeer. Geen bureaucratie, maar heldere communicatie en respect voor ieders inbreng en ieders standpunt.

 • Patrick Strijardsf
  Patrick Strijards
  UX Designer / Succesmanager

  Mail

  LinkedIn
  Ik ben gespecialiseerd in concepting, interaction design en user experience design. Ook zorg ik dat de projecten op rolletjes lopen binnen onze organisatie.
  Leon Bouterse
  Leon Bouterse
  Directeur / Online strateeg
  Telefoon
  Mail
  LinkedIn
  Twitter
  Naast dat ik oprichter en directeur ben bij Bubblefish, ligt mijn expertise en passie bij online strategie en consultancy.
  Danielle Labruyere
  Danielle Labruyere
  Frontend developer

  Mail

  LinkedIn
  Naast het ontwerpen van websites, wireframes en user interfaces heb ik mij gespecialiseerd in de ontwikkeling van WordPress websites en frontend development.
 • Robert Jan de Heer
  Bodil Seekles
  Frontend/Backend Developer

  Mail

  LinkedIn
  Ik zie het als een uitdaging om een website zo goed mogelijk beheerbaar te maken. Dat doe ik met behulp van Craft, Expression Engine en Wordpress.
  VACATURES

  Frontend developer / WordPress specialist

  Wij hebben een vacature beschikbaar voor een getalenteerde en creatieve frontend developer / WordPress specialist die zijn of haar vak verstaat en niet bang is voor een uitdaging.

  Meer informatie

  Stagiaires

  Wij hebben stageplaatsen beschikbaar voor zowel MBO als HBO studenten beschikbaar.

  Meer informatie
  Noelle La Grand
  Noëlle La Grand
  Online marketeer

  Mail

  LinkedIn
  Ik help organisaties met o.a. webstatistieken, social media, conversie optimalisatie en inbound marketing. Samen met de rest van ons team zorgt Bubblefish ervoor dat jij het maximale uit je marketing budget haalt.

VACATURES

WordPress developer

Wij hebben een vacature beschikbaar voor een getalenteerde en creatieve WordPress developer die zijn of haar vak verstaat en niet bang is voor een uitdaging.

Stagiares

Wij hebben stageplaatsen beschikbaar voor zowel MBO als HBO studenten beschikbaar.

Wat ga jij doen na je studie?

Wij hebben onze stagiairs van de laatste jaren in kaart gebracht. Ze hebben praktijkervaring opgedaan en mochten serieus meewerken aan projecten. Wij investeren veel in onze stagiairs, maar we krijgen ook veel van hen terug. Onze stagiairs zijn gedreven, hebben een open blik en helpen ons om de organisatie continu te verbeteren. En soms, als ze heel goed en talentvol zijn, gaan ze na hun studie bij Bubblefish of Just Analyse aan de slag.